the moclas singles

Welkom op de website van “The Moclas Singers”

Welkom op de site van ons gemengd koor, dat is opgericht in 1998 en bestaat uit circa 40 enthousiaste zangers, verdeeld over de 4 stemgroepen. Een uitbreiding is mogelijk; vooral bassen en tenoren worden gezocht. Je kunt je onder “Contact”  via deze website melden en / of een of meerdere kooravonden bijwonen.

 

CORONA MAATREGELEN

Zoals alle koren hebben ook wij te maken met de gevolgen van het coronavirus. Het bestuur is op zoek gegaan naar een alternatieve repetitielocatie waar het hele koor terecht kan. En dat is gelukt! Om vanaf 31 augustus op een veilige manier te kunnen zingen, is onze repetitelocatie verplaatst naar de Oosterlichtkerk, Huizermaatweg 298, 1276 LJ Huizen. Deze verhuizing naar een veel grotere ruimte met een goede ventilatie stelt ieder lid in staat om op 1,5 meter afstand van een ander te zingen. Deze repetitielocatie is voorlopig, zo lang als dat nodig is.
De repetitieavond is nog steeds op de maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur.

CORONA- LOCKDOWN

De lockdown wordt opnieuw verlengd, dit keer tot 2 maart 2021. De situatie voor amateurkoren blijft daarmee helaas onveranderd. Hoe moeilijk dat ook is, we blijven een beroep doen op alle zangliefhebbers om begrip op te brengen voor de genomen maatregelen. Ons geduld en vertrouwen in de toekomst worden zwaar op de proef gesteld. Maar toch: laat elkaar niet los en blijf met elkaar in contact!

 

Muziekwereld

 

muziek laat de wereld draaien

 

 

 

Zie voor de planning de AGENDA .

 

Poster Muziek14

Voor het beleid van onze vereniging tav de persoonlijke privacy van de leden:

zie Privacyverklaring

meer_btn