Uitstapjes

Naast de repetities en de concerten is er af en toe ook ruimte voor andere activiteiten, waaronder de uitstapjes. De laatste jaren was er telkens een dagvullend uitstapje met het hele koor ter bevordering van de contacten en om elkaar eens op een andere wijze te leren kennen. De uitstapjes bestaan in principe uit een actief deel en aansluitend een etentje en wat daar zo bij hoort. De afgelopen jaren zijn de volgende uitstapjes gemaakt. In 2013 is het koor op stap gegaan naar Giethoorn. In de twee jaren daarvoor was Amsterdam het doel en ook in 2015 bezochten we Amsterdam. Op 1 november deden we mee aan de Zing-In in de Lutherse kerk en we sloten af met een borrel en een gezellig etentje.

Uitstapjes, Amersfoort 2017
Uitstapje Amersfoort 2017

In 2017 bezochten we Amersfoort. Na een Zing-In bekeken we de oude binnenstad en we besloten de middag weer met een drankje en een gezellig etentje.

Natuurlijk heeft de corona periode ook roet in het eten gegooid ten aanzien van onze uitstapjes, maar in 2023 hebben deze traditie weer voorzichtig opgepakt met een ‘High Tea’.