Lid worden

Zing met ons mee! Krijg energie van een avond zingen en beleef de kick van een geslaagd concert in een mooie zaal!

Als je interesse hebt om bij ons koor te komen zingen, dan kun je een open repetitie bijwonen. Deze worden meestal tweemaal per jaar georganiseerd. Data worden bekendgemaakt in regionale kranten, op Dichtbij.nl (Huizen) en op deze website. De volgende zal vermoedelijk zijn in januari 2019.

Maar je kunt ook na afspraak een reguliere repetitie bezoeken of zelfs zomaar spontaan binnenlopen in de Engel op maandagavond en dan eventueel zelfs al meteen met ons meezingen. Dat is namelijk vrijblijvend een paar maal mogelijk.

Als je na enkele repetities graag bij ons koor wilt blijven zingen, dan kun je een stemtest afleggen. Je doet dan wat zangoefeningen met onze dirigent. Dit is o.a. van belang om je stembereik te beluisteren en te beoordelen tot welke stemgroep je behoort. En die eerste weken dienen ook om elkaar muzikaal en persoonlijk beter te leren kennen. Klikt het van beide zijden? Dan ben jij onze nieuwste Moclas-Singer!
Overigens is het eventueel ook mogelijk om als projectzanger voor een concert lid te worden.

Ben je enthousiast geworden? Vul dan het Inschrijfformulier op deze website in of neem direct contact op met een van de bestuursleden en maak een afspraak!
Op onze contactpagina vind je alle contact gegevens.